Francien Schatborn

Francien Schatborn studeerde altviool bij Jürgen Kussmaul aan het Conservatorium van Amsterdam, waar zij in 1995 cum laude afstudeerde.

In 1994 ontving zij de Vriendenkrans van het Koninklijk Concertgebouw samen met pianiste Jeannette Koekkoek, met wie zij een vast duo vormde en twee succesvolle duo cd’s uitbracht.

Francien Schatborn is sinds 1995 1esolo-altist van het Radio Filharmonisch Orkest. Zij is tevens een veelgevraagd en actief kamermusicus, die deel uitmaakt van Roctet en het Hermitage kwartet. Bij verschillende orkesten werd zij als soliste uitgenodigd, waaronder het Radio Kamerorkest, het Noord-Hollands Philharmonisch, Holland Symfonia, het Nederlands Studenten Orkest en haar eigen orkest, het Radio Filharmonisch Orkest.

Sinds 2013 is Francien als hoofdvakdocent altviool verbonden aan het Conservatorium van Amsterdam.

Zij bespeelt een Maggini altviool uit 1610.

Frank Brakkee

Frank Brakkee studeerde aan het Utrechts Conservatorium bij Nobuko Imai, Prunella Pacey en Ron Ephrat.

Direct na zijn cum laude behaalde examen in 1992 kon hij aan de slag bij het Radio Filharmonisch Orkest.

Hij combineert al vanaf het begin zijn werk als solo-altist met kamermuziek en ensembles. Dat begon met het Nieuw Ensemble, en inmiddels zijn Ludwig, het Tim Kliphuis Sextet en ROctet daar bij gekomen, naast talloze incidentele samenwerkingen en solo-optredens.